29 Mayıs 2008 Perşembe

DOSTLARIMA


Tam 22 yıl dile kolay kaç kişinin bu kadar uzun süreli hiç kırılmadan ,hiç birbirimizi üzmeden,en kötü günde de en mutlu günde de beraber olabilen dostları vardır.Çevremde yok diyebilirim bu yüzden dostlarım çok kıymetli liseye başlarken tanıştık ve 22 yıldır çok düzenli kısa aralıklarla görüşüyoruz malesef bir arkadaşımız yurt dışına yerleşti ama herzaman oda toplantılarımızda var gibi tatile gelmesini dört gözle bekliyoruz.Son toplantı bendeydi arkadaşlarım için hazırladığım pastayı sizlerle paylaşmak istedim klasik pandispanyam taze çilek damla çukulata,kremşanti ve krem patiseri ile hazırladığım krema .NERMİN,MERAL,ZUHAL,AYŞENUR,AYSUN,AŞKIN,DİLEK CAN DOSTLARIM çoook uzun yıllar görüşmek dileği ile.

8 yorum:

Tuğba dedi ki...

Merhaba, etkinlikte böyle güzel tariflerini bekliyorum. Tuğba…
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 24
http://porselendemlik.blogcu.com , http://birdemliksohbet.blogspot.com ve
http://selmahlc.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.
• Akşam üstü sohbetine gelen dostlara
• Hanımlarla yapılan günlere
• Beş çayına gelen misafirlere
• Herbiri birbirinden lezzetli tarifler..

26 Mayıs 2008 (pazartesi) -- 8 Haziran 2008 (pazar)
tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 24 bende yani http://www.keyiflimutfagim.com/ da düzenlenecektir..
Tüm arkadaşlarımın katılımlarını bekliyorum.


AYRICA :
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ DERGİSİ ÇIKIYOR..
Yayına Hazırlayanlar
http://nasibim.blogcu.com
http://birdemliksohbet.blogspot.com
Sorumlu Müdür
http://selmahlc.blogcu.com
Grafik Tasarım Düzenleme
Yagmur İpar

Sizde sunumuna özen göstererek hazırladığınız, leziz ikramlarınızın dergide yer almasını istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderebilirsiniz.
Bunun için yapmanız gereken tek şey
• adınızı
• sitenizin adresini
• dergide yer almasını istediğiniz tarifin adını
• tarifin link adresini göndermeniz yeterli olacaktır:)
Örnek
isim: SEVİL SAHİN
site adı: http://birdemliksohbet.blogspot.com
Tarif : SALATA YARIŞMASI
Link:http://birdemliksohbet.blogspot.com/2008/05/ite-salata-yarimamizin-birincisi.html

Ayrıca bu dergi için sponsor olmak istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine başvurabilirsiniz.

egeli dedi ki...

vayy siten hoş olmuş arkadaşım...pastanda öyle ,ellerine sağlık...öpüyorum...

zerrin - misss dedi ki...

dostluğunuzun uzzuuuuun yıllar devam etmesi dileğiyle..

nefis olmuş pembe pembe.. :)

ellerinize sağlık.
sevgiler.

www.misssgibi.com

feray dedi ki...

Ne kadar güzel olmuş hem pastan hemde siten.Ellerine sağlık canım.

Düşlerimin İNCİSİ dedi ki...

tuğbacım teşekkürler en kısa zamanda etkinlikteyim.--------------------------------------------------------------------. egeli sevgili arkadaşım bu konuda yeni olduğum için arayışlar içindeyim galba bu güzel oldu beğenmene sevindim sevgiler. ---------------------------------------------------------- zerrincim yorumun için çok mutlu oldum teşekkürler.---------------------------------------------------------.feray cım çok saol beğenmen beni mutlu etti teşekkürler.

pelincelezzetler dedi ki...

Harika olmuş pasta,renkler çok hoş..Ellerine sağlık..

Dostluğunuz daim olsun...

takiperileri(julide) dedi ki...

Pasta harika görünüyor
Ellerinize sağlık
Sevgiler

Adsız dedi ki...

merhaba

PORSELEN DEMLİK yepyeni bir etkinlik ile karşınızda…YÖRESEL LEZZETLER ETKİNLİĞİ 2-ET YEMEKLERİ


http://porselendemlik.blogcu.com

http://selmahlc.blogcu.com

http://birdemliksohbet.blogspot.com

http://kadininmutfagi.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır

etkinliğimizin ikinci sahibesi ANEMONUN MUTFAĞI olarak 10/6/2008 ile 10/07/2008 tarihleri arasında 30 gün boyunca ben yapacağım konumuz:et yemekleri



anadolunun zengin sofrasını evlerimize sunmak,bizi biz yapan değerlerimizin hünerli ellerle bütünleştiği yemeklerimizin tarih kokan hikayelerini sunmak ve bu lezzetleri siz değerli dostlarımızla paylaşmak…

sizde bu lezzet dolu maceraya davetlisiniz…

eğer sizlerinde sofralarında yer bulan kendi yörenize ait bir tarifiniz var ise tarifinizi bize ulaştırabilir böylece bir yerlerde kalmış lezzetleri tüm dostlarınızla hem paylaşmış olacak hem de yörenizin kültür ve değerlerini tanıtmış olacaksınız

yapmanız gereken şey;

hazırladığınız yöresel yemeğinizi ismi ,yöre adı ,tarifi ve birkaç aşama ile çektiğiniz fotoğraf ile bloğunuzda yada sitenizde yayınlayıp daha sonra ev sahibine yorum ya da e-posta ile haber vermek

örnek:

isim:adana kebab

yöre adı:adana

buraya ise tarifimizin resmi ile beraber detaylı anlatımı gelecek şekilde…

iletişim:kadininmutfagi@hotmail.com ya da www.anemonunmutfagi.blogcu.com

unutmayın tarifler sadece tarihi yöresel tarifler olmalıdır