31 Ağustos 2008 Pazar

YEDİ CÜCELER




Birkaç gün internetten uzak kaldım bu hafta ne kadar zorlandım anlatamam okadar alışmışımki büyük boşluk yaşadım yorumlarınızı ve sizlerin neler yaptığını çok merak ettim .Blog dünyası çok farklı uzak kalmak imkansız gibi ,dün beni çok çok mutlu eden bir olay yaşadım bloğumu ilk açtığımda yazılarıma ilk yorumu yapan sonrasındada hiç yanlız bırakmayan sevgili EGELİ beni aradı sıcacık bir ses tonuyla merhaba ben egeli dediğinde yaşadığım şaşkınlık ve mutluluğu anlatamam bu adımın için sana sonsuz teşekkür etmek istiyorum ve sanalda olsa bir fincan türk kahvesi ve yedicücelerimi ikram etmek istiyorum birgün karşılıklı içebileceğimiz kahveler olması dileği ile sevgiler

YEDİCÜCELERİN TARİFİ

50 gr eritilmiş margarin

2 yemek kaşığı un

2 yemek kaşığı toz şeker

2 yumurta

150 gr bitter çikolata

tane fındık

TUPPERWARE SİLİKON KALIP

yumurta ve şekeri çırpıyoruz,erimiş margarin ,un ve şekeri ilave ediyoruz,çikolataları çok kısık ateşte küçük bir tavada sürekli karıştırarak eritiyoruz ve karışıma ilave edip karıştırıyoruz ,fındıkları kalıba yerleştirip karışımı paylaştırıyoruz önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişiriyoruz.

7 yorum:

Bir Dilim Düş dedi ki...

Canım benim fotoğraf pek net değil ama o da nazar boncuğumuz olsun ;)))Ellerine sağlık canım, hayırlı Ramazanlar dilerim.

Sevgiler,
Evren

Halenze dedi ki...

ben kahvenin yanndakileri incir sandım ama kalıbı görünce kek olduklarını anladım bende o kalıplardan almak istiyorum. ellerine sağlık. artık bırakma bizi bacı:) hayırlı ramazanlar...

egeli dedi ki...

sevgili düşlerimin incisi,bu güzel sözlerin beni onurlandırdı,teşekkür ederim.bu tupper kalıbından benimde var,en kısa zamanda senin tarifi yapıp ,kahvemi alıp,msn'in karşısına geçip seninle sohbet edelim....hayır ramazanlar dilerim.sevgiler.

Adsız dedi ki...

mrb Düşlerimin incisi:)
Verdiğin pratik ve lezzetli olacağını düşündüğüm tarifi çok beğendim,eline sağlık.

whiteistcafe.blogspot.com
Sevgiyle.

pelince dedi ki...

Dilek'ciğim canım ellerine sağlık öncelikle...
Çocuklarınla ,eşinle birlikte sana hayırlı Ramazanlar diliyorum..
Bereketli sofralarınız olsun inşallah...

Sevgiler..

Adsız dedi ki...

Hayırlı ramazanlar..

Unknown dedi ki...

İnci'cim 7 cücelere bayıldım valla zaten küçüklüğümden beri çok severim kendilerini:)))
Taşınma telaşım biter bitmez deniycem,bereketli ramazanlar dielrim,öptüm...