4 Mart 2014 Salı

BURSALI BLOGGERLAR GÜLLÜOĞLU İTALYAN MUTFAĞI ETKİNLİĞİ

Biz Bursalı blog yazarları harika bir etkinlikte bir aradaydık GÜLLÜOĞLU NİLÜFER şubesinde İtalyan mutfağından SALTİMBOCCA RİSOTTO ile tanıştık Türkçesini anlatmaya çalışırsam kremalı mantar yatağında dana fileto jambon ve sebze sarması ve safranlı ünlü İtalyan pilavı şahsen ben çok beğendim..
yapım aşaması

sonuç Tabi ki usta şefler ve arkadaşlarımızın yardımıyla çok daha lezzetli oldu hep bir elden çalıştık hareketli neşeli kahkahası bol bir pişirme süreci ...

GÜLLÜOĞLU etkinlikleri geleneksel hale dönüşecek sanırım çünkü onların bize sunacağı lezzetler ve bizim isteklerimiz sınırsız.
FATİH GÜLLÜ mükemmel bir ev sahibi, güler yüzlü hoş sohbeti, hiç bitmeyen ilgisi, özenli ve  son derece şık görüntüsüyle başarılı bir işadamı.

Ve bu kadar harika lezzetlerin arasında olup ta fiziğini koruyabilmesi takdire şayan.
Baklavayı anlatmaya gerek yok bilen bilir zaten Türkiye ve yurt dışı şubeleriyle bu eşsiz lezzeti birçok kişiye ulaştırabiliyorlar.ŞİFA PINARI OSMANLI şerbetlerini tatma imkanıda bulduk ben Muhteşem iksirin tadına baktım gerçekten çok güzeldi diğerleri içinse tadım günü sözü aldık..
BURSA NİLÜFER VE HEYKEL ŞUBESİYLE şanslı bir şehiriz sundukları lezzetlerin tadına bakmak için uğrayın biz bloggerlarında selamını söyleyin ...takip etmek isterseniz sosyal ağlardaki adresleri üstteki resimde mevcut. Başka bir etkinlikte görüşmek dileğiyle sonsuz teşekkürler..

1 yorum:

hobizublog dedi ki...

ne güzel bir gündü