6 Temmuz 2008 Pazar

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 26


Hamur işlerinin yanında servis edebileceğimiz salata tadında bir patates püresi diyebiliriz aslında bu tarife http://kelebeklisaniyeler.blogspot.com/ da devam eden etkinliğe gönderiyorum.

İsteğe bağlı miktarda patates haşlanır ezilerek püre haline getirilir soğutulur 2,3 adet salatalık kabuklarıyla rendelenir suyu güzelce sıkılır püreye ilave edilir, yarım limon suyu,2 yemek kaşığı sıvı yağ,3 yemek kaşığı mayonez 2 diş ezilmiş sarımsak yeterince tuz ilave edip güzelce karıştırılır.

7 yorum:

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Canim merhaba,etkinlige tekrardan katildigin için çok ama çok tesekkurler etkinligimiz haftaya pazar son buluyor yine beklerim. Salata çok hosmus ellerine saglik canim,bayildim bayildim. Tarifin birazdan yayinda olacak,sevgiler ve iyi pazarlar,optm.

AYRICA : PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ DERGİSİ ÇIKIYOR..Yayına Hazırlayanlarhttp://nasibim.blogcu.com/http://birdemliksohbet.blogspot.com/Sorumlu Müdür http://selmahlc.blogcu.com/Grafik Tasarım Düzenleme Yagmur İparSizde sununumuna özen göstererek hazırladığınız, leziz ikramlarınızın dergide yer almasını istiyorsanız porselendemlikdergi@hotmail.com adresine onay mesajı gönderebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey adınızı sitenizin adresini dergide yer almasını istediğiniz tarifin adını tarifin link adresini göndermeniz yeterli olacaktır:)
Örnek isim: SEVİL SAHİN
Site adı: http://birdemliksohbet.blogspot.com/
Tarif : SALATAYARIŞMASI
Link:http://birdemliksohbet.blogspot.com/search/label/SALATA%20YARI%C5%9EMASI%20TAR%C4%B0FLER%C4%B0

pelince dedi ki...

Salata çok güzel,ellerine sağlık..

Sevgiler..

zarpandit dedi ki...

ay bu o kadar guzelki bende yapıyorum havucta ekliyorum tam oluyor:)

egeli dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM,ÇOK GÜZEL OLMUŞ...

makcig dedi ki...

Merhaba ziyaretiniz beni çok mutlu etti sağolun.Sizin yaptıklarınızın yanınta benim kiler sönük kalıyor ellerinize sağlık.Sevgiler....

Hobi Sepeti dedi ki...

Çok hafif ve pratif bir salata,dediğiniz gibi hamurişlerinin yanına hariha olur.Ellerinize sağlık.
Sevgiler.
Pınar.

zeynep dedi ki...

ellerinize saglik...salata harika gorunuyor:)patatesin her turlu pisirilmisini cok severim:)
sevgiler