Degerli chef Yunus Emre Akkorun Bursa ziyaretinde toplanip keyifli bir sohbet esliginde kahvalti yaptik .
Osmanli mutfagi uzerine yazdigi kitaplari .yaptigi arastirmalari bilinmeyen tarihi yemek kulturunu bizlere kadar gelen surecteki degisimleri anlatti ilgi ve merakla dinlerken bircok yeni bilgi ve puf noktasi edindik.
Bu yaz cikardigi Dondurma tariflerinin bulundugu kitabi mutlaka edinin ..veee bir dondurma makinesi ..zira pekte dikkat etmedigimiz buyuk firma anlayisina guvenerek ve en cokta cocuklarimiza yedirdigimiz hazir dondurmalarin nasilda tehlikeli saglik dusmani kansorejen icerikli oldugu gercegiyle yuzlesince evde dondurma yapip yemeye basliycaksiniz.Yunus Emre beye hoş sohbeti icin sonsuz tesekkurler ..Kendisinin ikizi bir diger chefimiz Ömür Akkoruda agirlamaktan onur duyariz ...
EV YAPIMI-EL YAPIMI TADLARLA ÖZEL GÜNLERİNİZİN LEZZET DURAĞI (İLETİŞİM:0538 797 55 54)
31 Ekim 2014 Cuma
YUNUS EMRE AKKOR BURSALI BAYANLARLA MUTFAK KÜLTÜRÜNÜ KONUSTU
Etiketler:pasta,şeker hamuru
bursa,
bursablogger,
etkinlik,
evyapimi domdurma,
osmanlimutfagi,
sohbet,
yunusemreakkor
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder